Ondernemersvereniging Hart voor de Straatweg

Hart voor de Straatweg is de ondernemersvereniging voor de Amsterdamsestraatweg tussen Paardenveld en de Marnixlaan, het gedeelte dat ligt in de wijken Pijlsweerd en Ondiep. De vereniging behartigt de belangen van ondernemers en werkt samen met bewoners, gemeente, politie en handhaving om de Amsterdamsestraatweg gezellig, veilig en succesvol te maken en te houden.

De ondernemersvereniging is onmisbaar. Wij zijn de officiële gesprekspartner namens alle ondernemers met de gemeente en andere instanties. Hoe meer leden we hebben, hoe serieuzer we worden genomen en hoe sterker wij staan in de stad.

Word dus lid van Hart voor de Straatweg! Meld u hier dan nu eenvoudig aan.

Hart voor de Straatweg heeft een gevarieerd bestuur van vrijwillige ondernemers in de straat. Hun hart ligt in de straat waar zij dagelijks hun winkel openen. Hier moet het zo goed mogelijk zijn. Hart voor de Straatweg houdt zich bezig met heel veel activiteiten om de straat zo sterk mogelijk te maken:

  • Continu overleg met de gemeente over openbare ruimte, wegwerkzaamheden, actieplan luchtkwaliteit, parkeren, toezicht en de toekomst van de straat.
  • We organiseren jaarlijks op Hemelvaart en de eerste zondag van september 'Langste Braderie van Nederland', Sinterklaas komt in december op bezoek en we vieren het Suikerfeest.
  • Tijdens de donkere dagen wordt De Straatweg feestelijk verlicht en in het voorjaar verzorgen wij, samen met de gemeente de hanging baskets met fleurige bloemen door de hele straat.
  • Wij overleggen continu met politie, gemeente en brandweer om de veiligheid in de straat steeds verder te verbeteren (Keurmerk Veilig Ondernemen).
  • HvdS is officieel trekkingsgerechtigde voor Ondernemersfonds Utrecht. Met ons deel uit het ondernemersfonds zijn wij in staat voortdurend te werken aan kwaliteit en imago van de straat. Bekijk hier hoe het ondernemersfonds werkt. Het grote voordeel van Ondernemersfonds Utrecht is dat iedere ondernemer meebetaald aan het fonds en de lasten van het verbeteren van kwaliteit en imago niet neerkomen op een aantal schouder. Zogenaamd freeridersgedrag wordt hiermee tegengegaan.
  • Wij maken promotie voor de straat, geeft een positief geluid in de media en maakt de Amsterdamsestraatweg zichtbaar in de stad.
  • HvdS adviseer individuele leden en voorziet alle ondernemers van een digitale en papieren nieuwsbrief.

Als lid krijgt u 65 euro korting op het huren van een kraam op de braderie. Uw winkel wordt prominent en met een foto getoond op de website. En natuurlijk helpt u hiermee ook úw Amsterdamsestraatweg steeds een beetje beter te worden!

Ons bestuur bestaat uit bevlogen en betrokken ondernemers met hart voor De Straatweg:

Arvid Dam

Voorzitter

Praktijk Dom, ASW 128-134

a.dam@amsterdamsestraatweg.nl

Yücel Caylan

Penningmeester

Total Call, ASW 144d

y.caylan@amsterdamsestraatweg.nl

Danny Dekker

Bestuurslid Ledencontacten

SmartphoneStuk.nl, ASW 287a

d.dekker@amsterdamsestraatweg.nl

Harro Trouwborst

Bestuurslid KVO

BurgerMe, ASW 188

h.trouwhorst@amsterdamsestraatweg.nl

Susan van Duuren

Bestuurslid Evenementen en Plantage

Fem Fotoshop

s.vanduuren@amsterdamsestraatweg.nl

Patrick de Vlijter

Algemeen bestuurslid

FD Printing

P.devlijter@amsterdamsestraatweg.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En we worden ondersteund door:

Jorine de Soet

Externe Contacten

Kordaat In Ruimte

info@kordaatinruimte.nl

Majne van de Merwe

Verenigingsbureau

Rosenbaum Select

info@amsterdamsestraatweg.nl

Thijs-Jan Lanning

Communicatie en promotie

Lawine Communicatie

thijs-jan@amsterdamsestraatweg.nl

 

 

De ondernemers op de Amsterdamsestraatweg in de delen Pijlsweerd en Ondiep zijn verenigd in ondernemersvereniging Hart voor de Straatweg. Wij behartigen hun belangen en werken samen met bewoners, gemeente, politie en handhaving aan een veilige en succesvolle, wereldse straat.

Word ook lid en meld u hier eenvoudig aan! Als lid krijgt u 65 euro korting op het huren van een kraam op de braderie. Uw winkel wordt prominent en met een foto getoond op de website. En natuurlijk helpt u hiermee ook úw Amsterdamsestraatweg steeds een beetje beter te worden!