Napoleonoverleg bij Echt Waarterug

Napoleonoverleg bij Echt Waar

Napoleonoverleg bij Echt Waar
1 december 2017

Het volgende Napoleon-overleg vindt plaats op woensdag 13 december 2017 van 19.30 tot 21.30 uur met aansluitend een borrel. Het verslag van het vorige overleg vind je hier.

We zijn dit keer te gast bij Echt Waar, een werkplaats voor onder andere mensen met een arbeidsbeperking waar gewerkt wordt met bijvoorbeeld keramiek en textiel. Het adres is 2e Daalsedijk 8 W. Dit is ter hoogte van de Meidoornstraat. De ingang vind je aan de achterkant, links om gebouw W heen. Je bent van harte welkom en kunt gewoon binnenlopen. Aanmelden is niet nodig.

Wat staat er op de agenda?

  • De gebiedsmanager van de gemeente Utrecht, Kim de Leeuw, is te gast en vertelt meer over de plannen voor een fietstunnel die de 1e en 2e Daalsedijk verbindt en over de plannen voor een verbinding tussen de Spoorzone en de andere kant van het spoor.
  • De Culturele Zondagen komen naar Ondiep, Overvecht en Zuilen. De organisatoren komen meer vertellen.
  • De braderie op de Amsterdamsestraatweg. Bij het vorige overleg hebben bewoners dit punt ingebracht. We gaan er dit keer dieper op in. Hoe blijft de buurt bereikbaar, ook voor hulpdiensten? Hoe kunnen we overlast zoveel mogelijk voorkomen? Wat maakt de braderie ook voor buurtbewoners aantrekkelijk?
  • Veiligheid in onze buurt. Wijkagent René Russ zal meer vertellen over het cameratoezicht in de buurt. Wat levert dit op? Wat zijn de mogelijkheden en wat kan of mag er niet? 
     

Iedereen kan punten aandragen voor het Napoleon-overleg: ondernemers, vrijwilligers, professionals en bewoners. Je kunt hier ook een idee pitchen en zo in contact komen met mensen die hetzelfde willen. Wil je bijvoorbeeld een rommelmarkt in de buurt organiseren? Of droom je van groene daken voor de hele straat en zou je dit met anderen wel eens verder willen onderzoeken? Alles kun je pitchen. Heb je iets voor de agenda? Mail je punt of pitch met een korte toelichting aan napoleonoverleg@gmail.com.

Het Napoleon-overleg is bedoeld voor bewoners, ondernemers, professionals en vrijwilligers in het gebied tussen het Viaduct op de ASW en de Sint Joseph/Marnixlaan en tussen de Spoorzone en de Nijenoord/Ahornstraat/Royaards van den Hamkade. Het vindt 3 tot 4 keer per jaar plaats, steeds van 19.30 tot 21.30 uur met aansluitend een borrel. De locatie wisselt. Het volgende overleg is gepland op woensdag 7 februari 2018. Het overleg is voortgekomen uit de bewonersgroep ASW en komt tot stand met ondersteuning van de gemeente Utrecht en van Me’kaar.

Media

Overig nieuwsmeer nieuws

Hart voor de Straatweg wordt #ASW030

15 december 2017

Ondernemersvereniging heeft een nieuwe naam! Op 2 december overhandigde Sinterklaas op het Watertorenplein een bordje met de nieuwe naam #ASW030 aan voorzitter Arvid Dam.

meer

Buurtoverleg Pijlsweerd

4 december 2017

Het volgende buurtoverleg Pijlsweerd is op dinsdag 12 december, 20 uur in EKKO, aan de Bemuurde Weerd WZ 3. Hier kunt u de uitnodiging, de agenda en de notulen van het vorige overleg lezen

meer

Napoleonoverleg bij Echt Waar

1 december 2017

Het volgende Napoleon-overleg vindt plaats op woensdag 13 december 2017 van 19.30 tot 21.30 uur met aansluitend een borrel. Het verslag van het vorige overleg vind je hier.

meer